Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції | BOSS AUTO
укр||

Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції

Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції фото №1
Компанія Lamborghini говорила, що не має наміру відмовлятися від ДВС, в тому числі величезного мотора V12 6.5, як можна довше. В якості підтвердження курсу сьогодні дебютувала фінальна інкарнація Авентадора: Aventador LP 780-4 Ultimae. Гіперкар показаний відразу в кузовах купе і родстер. Він вийде обмеженим тиражем - 350 купе і 250 родстерів. Агрегат 6.5 розвиває тут 780 к.с. і 720 Н • м. Він на 40 «конячок» могутніше, ніж в моделі Aventador S, і на десять сил продуктивніше, ніж двигун в купе Aventador SVJ. При цьому суха маса Авентадора Ultimae в кузові купе дорівнює 1550 кг, на 25 кг нижче, ніж у Авентадора S. На кожну кінську силу у новачка доводиться 1,98 кг сухої маси, що ідентично показником SVJ. Час розгону до сотні у них однаково - 2,8 с, а ось по максималке Aventador LP 780-4 Ultimae знаходиться трохи попереду: 355 км / год проти 351 км / год у SVJ. Також італійці вказали час прискорення 0-200 км / ч - 8,7 с.
Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції фото №2
Саме час згадати, що сам Aventador з`явився в 2011 році в початковій версії LP 700-4, а його атмосферник видавав рівно 700 «конячок» і 690 Н • м. За динамікою той повнопривідний автомобіль не сильно відрізнявся від нині випускаються версій (2,9 с до ста), але за минулі роки інженери компанії впровадили чимало нововведень заради поліпшення поведінки машини на кільці і шосе. До новацій на різних варіантах Авентадора відносяться електронні блоки управління шасі Lamborghini Dinamica Veicolo Attiva (LDVA) і LDVA 2.0, з прецизійним контролем за тягою і іншими параметрами, комплекс активної аеродинаміки Aerodinamica Lamborghini Attiva 2.0 (ALA 2.0) і повнокероване шасі.
Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції фото №3
Повнокероване шасі є і в Ultimae, а крім того, інженери перекалібрувати повний привід, щоб ще більше тяги йшло в нормальних умовах назад і щоб гарантувалося «безпечна поведінка при надмірної обертальності». Нові настройки отримала система стабілізації з блоком LDVA. Перемикач режимів руху (Strada, Sport, Corsa, Ego) дозволяє змінювати налаштування різних систем, в тому числі активної підвіски, рульового управління і семиступінчастого «робота» ISR.
Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції фото №4
Раніше директор з розробок Мауріціо Реджіані говорив, що наступний Aventador збереже агрегат V12, але модель чекає електрифікація. Поки ж Ultimae ввібрав все корисне, що було освоєно попередніми модифікаціями: оптимізовані трансмісію, фази газорозподілу і регульований впускний тракт, систему Lamborghini Dynamic Steering, кожні п`ять мілісекунд підстроює положення задніх коліс, углеродокераміческіе гальма, що забезпечують гальмування з 100 км / год на 30 м.
Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae з'явився вінцем еволюції фото №5
Такі параметри допомагають отримати шини Pirelli PZero Corsa. Ковані колісні диски (20 дюймів спереду і 21 ззаду) можуть бути в декількох варіантах забарвлення (Silver Dianthus за замовчуванням або Dianthus, Leiron і Nireo в бронзовому, чорному і титановому відтінках. За словами генерального директора Automobili Lamborghini Стефана Вінкельмана, Aventador LP 780-4 «позначає останній, найчистіший, безнаддувний Lamborghini з двигуном V12 і найпрекрасніше вираження позачасового дизайну і технічних рішень в останній версії: Ultimae».

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.