Ram 1500 перетворився в люксовий седан Aznom Palladium | BOSS AUTO
укр||

Ram 1500 перетворився в люксовий седан Aznom Palladium

Ram 1500 перетворився в люксовий седан Aznom Palladium фото №1
Седан-позашляховик Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, на щастя, так і залишився концептом. А ось ательє Aznom свою ідею до серійного виробництва довело. Четирехдверка Palladium ( «бастіон, цитадель») побудована на агрегатах пікапа Ram 1500 останнього покоління. Але кузов у ​​неї повністю оригінальний, а всі зовнішні елементи виконані з композитних матеріалів і алюмінію. Передня підвіска, як і у донора, двохважіль, а ось задня заявлена ​​як незалежна п`ятиважельна (у Рема ззаду нерозрізний міст). Palladium виправдовує назву габаритами: його довжина досягає 5960 мм, ширина і висота - 2085 і 1971 мм, а колісна база - 3670 мм. Споряджена маса - 2650 кг.
Ram 1500 перетворився в люксовий седан Aznom Palladium фото №2
На Азноме варто двигун V8 5.7 Hemi, «поперчённий» двома турбокомпресорами. Віддача - 710 к.с. і 900 Н • м, але при цьому американський мотор, нехай і з 48-вольтової гібридною системою, як-то примудрилися вписати в еконормам Euro 6d-TEMP. Palladium отримав восьмиступінчастою "автомат", повнопривідну трансмісію і електронноуправляемий блокування заднього диференціала. Розгін до сотні займає 4,5 с, а максимальна швидкість обмежена на 210 км / ч. Підстраховка - гальма Brembo з шестипоршневими супортами спереду і чотирьохпоршневими ззаду (діаметр роторів - 408 і 380 мм відповідно).
Ram 1500 перетворився в люксовий седан Aznom Palladium фото №3
Передня панель і кнопки жваво нагадують Ram 1500, але обробка натуральними шкірою і деревом багатшими, а багато елементів прикрашені. Заднім ж пасажирам відведено диван, немов з вітальні, холодильник і ніша під фужери, пара планшетів Microsoft Surface Pro X і аналоговий годинник, зроблені з золота і паладію. Аудіосистема - Harman Kardon.