Nissan Frontier повністю змінив зовнішність і салон | BOSS AUTO
укр||

Nissan Frontier повністю змінив зовнішність і салон

Nissan Frontier повністю змінив зовнішність і салон фото №1
У листопаді минулого року оновився пікап Nissan Navara для азіатського і американського ринків. Тепер ньюсмейкером став Nissan Frontier для Північної Америки: у нього майже немає нічого спільного з наваром, і він змінив покоління вперше аж з 2004 року. Автомобіль не впізнати - все зовнішні панелі у пікапа нові, а вражаючий передок вирішене в футуристичному стилі. Покупцям запропонують кілька версій: базову King Cab - з полуторним кабіною, колісною базою 3200 мм і вантажним відсіком довжиною 1860 мм, а також дві модифікації з подвійною кабіною Crew Cab - з відстанями між осями 3200 і 3551 мм і майданчиком на 1510 і 1860 мм відповідно .
Nissan Frontier повністю змінив зовнішність і салон фото №2
Frontier також отримав іншу конструкцію кузова, допрацьовані шасі і раму. Гідравлічні опори між нею і кабіною знизили вібрації на 80%. Як і раніше, попереду у Фронтіра двохважіль підвіска, ззаду - нерозрізний міст з листовими ресорами. Однак стійки доповнили уретановими буферами, які повинні підвищити їздовий комфорт, а потовщені стабілізатори поперечної стійкості обіцяють менші крени. Рульове управління зберегло гідропідсилювач, але стало чутливіший на 16%.
Nissan Frontier повністю змінив зовнішність і салон фото №3
Для пікапа нової генерації передбачений один силовий агрегат - це бензиновий атмосферник V6 3.8 (314 к.с., 381 Н • м), що з`явився на фронтир ще в 2020-м, і дев`ятиступеневою «автомат». Привід за замовчуванням задній, але за доплату пропонується жорстко підключається повноприводна трансмісія з знижує поряд з електронною імітацією міжколісних блокувань. Для більш суворого бездоріжжя доступна версія Pro-4X (на фотографіях) з посиленою підвіскою, розширеної захистом днища, амортизаторами Bilstein і заднім мостом Dana з електронноуправляємой блокуванням диференціалу. «Ікси» також відрізняються контрастним декором і більш багатою комплектацією.
Nissan Frontier повністю змінив зовнішність і салон фото №4
Frontier будуть випускати на заводі Nissan в штаті Міссісіпі, а продажу намічені на літо 2021 року. Спочатку в списку оснащення значаться вісім подушок безпеки, просунута система стабілізації з функцією запобігання розгойдування причепа, системи попередження про фронтальному зіткненні, моніторингу тиску в шинах і сліпих зон при відкритті задніх дверей. Опціонально буде доступний адаптивний круїз-контроль і комплекс безпеки Nissan Safety Shield 360, в який увійшли автоторможеніе з детекцією пішоходів (при русі заднім ходом в тому числі), стеження за мертвими зонами і дорожньою розміткою.