Jeep Gladiator Willys буде доступний з двома моторами на вибір | BOSS AUTO
укр||

Jeep Gladiator Willys буде доступний з двома моторами на вибір

Jeep Gladiator Willys буде доступний з двома моторами на вибір фото №1
Дилерська брошура не обдурила. У сімействі пікапа Jeep Gladiator 2021 модельного року дійсно з`явилася спеціальна версія Willys. Такі автомобілі можна відрізнити за характерними наклейкам на капоті з назвою серії, чорної решітці радіатора, крил в колір кузова і 17-дюймовим алюмінієвим легкосплавними чорним колесам. Позашляховий потенціал четирехдверка посилений позашляховими шинами BFGoodrich KM2 класу Mud-Terrain із зовнішнім діаметром 32 дюйми, підніжками від модифікації Rubicon, а також заднім диференціалом з блокуванням.
Jeep Gladiator Willys буде доступний з двома моторами на вибір фото №2
Jeep Gladiator Willys оснащується атмосферним двигуном V6 3.6 або опціональним турбодизелем V6 3.0, двома видами коробок передач на вибір і доступний тільки в щодо спартанських комплектаціях Sport і Sport S. У базовому виконанні є простий кондиціонер, а сидіння з тканинною оббивкою не обладнані підігрівом, як і бокові дзеркала. За розвага відповідає застаріла мультимедійна система UConnect 3 з п`ятидюймовий дисплеєм, підтримкою протоколу Bluetooth і двома USB-портами, а також аудіосистема з вісьмома динаміками.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.