Сімейство хетчбеків MINI масштабно оновилося для Європи | BOSS AUTO
укр||

Сімейство хетчбеків MINI масштабно оновилося для Європи

Сімейство хетчбеків MINI масштабно оновилося для Європи фото №1
Команда дизайнерів під керівництвом Олівера Хейлмера провела всебічний рестайлінг, який можна порівняти з реформою 2018 року. Він торкнувся трьох-і п`ятидверний хетчбек Mini One, Cooper, Cooper S, кабріолетів Convertible і електрокара Cooper SE (версія John Cooper Works оновилася влітку 2020 го). Щодо технічної частини новин майже немає. Додалися дві опції - «нова версія» адаптивної підвіски з регулюванням демпфування в межах 50-100 мілісекунд і активний круїз-контроль.
Сімейство хетчбеків MINI масштабно оновилося для Європи фото №2
В іншому зміни декоративні, наприклад, хромовані елементи перефарбовані в «чорний глянець» Piano Black, заявлені ще три кольори кузова (сірий, синій, жовтий) і п`ять варіантів легкосплавних дисків (на 17 і 18 дюймів). «Все інновації переслідують спільну мету: очистити MINI! Менше складності, більше індивідуальності », - вказує Хейлмер.
Сімейство хетчбеків MINI масштабно оновилося для Європи фото №3
Гамма бензинових агрегатів, як і раніше, складається з турботройкі 1.5 (75, 102, 136 к.с.) і турбочетвёркі 2.0 (178 к.с.), спарених з шестиступінчастою "механікою" і семідіапазонний «роботом» Steptronic при двох сцеплениях. Електрокар Cooper SE і раніше розвиває 135 кВт (184 к.с., 270 Н • м), а батареї ємністю в 32,6 кВт • год вистачає на 203-234 км (WLTP). В Європі прийом замовлень вже відкритий, поставки машин клієнтам заплановані на березень.