Оновлений позашляховик Nissan Armada виявився краще Патруля | BOSS AUTO
укр||

Оновлений позашляховик Nissan Armada виявився краще Патруля

Оновлений позашляховик Nissan Armada виявився краще Патруля фото №1
Позиції позашляховика Nissan Patrol особливо сильні в країнах Перської затоки. Це головний для моделі ринок (22 584 проданих машини за десять місяців 2020 року), а в ОАЕ на Patrol і зовсім доводиться 45,2% попиту. Але є майданчик і успішніше: у США, де Patrol продається як Armada, щорічно реалізують по 32-35 тисяч позашляховиків. І для американців підготували оновлену Армаду, яка відрізняється від рестайлінгового Патруля, показаного рік тому. У заокеанській версії - більш значна решітка радіатора з великими горизонтальними планками чорного кольору і передній бампер з великою сріблястою вставкою. Світлодіодна оптика і кузовні панелі загальні.
Оновлений позашляховик Nissan Armada виявився краще Патруля фото №2
Але найбільше здивував інтер`єр. Архаїчна центральна консоль з двома дисплеями дісталася тільки Патрулю, а у Армади - повністю перероблена секція з широкоформатним тачскріном на 12,3 дюйма (дозвіл 1920x720) зверху, горизонтальними воздуховодами і іншим блоком управління клімат-контролем. Перекомпонований і тунель між передніми кріслами: на ньому залишилися дві поворотні шайби, як у Патруля, але одна переїхала правіше від важеля коробки передач. У порівнянні з попередницею оновлена ​​Armada отримала Безрамковий дзеркало заднього виду з більшим (на 50%) вбудованим дисплеєм, у якого чіткіше зображення з камери заднього виду.
Оновлений позашляховик Nissan Armada виявився краще Патруля фото №3
Приємніше має бути і пасажирам другого і третього рядів: в Армаді 2021 модельного року доступна розважальна система з двома новими восьмидюймовий моніторами. Плюс розширилося оснащення за рахунок функції оновлень мультімедійкі через Wi-Fi, підтримки протоколу Apple CarPlay по бездротовому зв`язку і сервісу Nissan Concierge. Техніка ж у Армади колишня. Це заслужений велетень V8 5.6, що розвиває 405 к.с. і 560 Н • м і працює в парі з семиступінчастим "автоматом". Привід - задній або повний з муфтою підключення і знижуючим рядом. Ціни ще не названі, але до дилерів машини надійдуть до кінця січня 2021 року.