Kia Carnival Hi-Limousine підняв дах і статус | BOSS AUTO
укр||

Kia Carnival Hi-Limousine підняв дах і статус

Kia Carnival Hi-Limousine підняв дах і статус фото №1
Четверте покоління мінівена Kia Carnival представили влітку. Машина повністю відмовилася від попередника, встала на платформу N3 від останнього Sorento і наочно продемонструвала небачений колись клас Grand Utility Vehicle. Серед модифікацій «кроссвена» ми тоді недорахувалися варіанти Hi-Roof з піднятою дахом. Але цю прогалину в компанії заповнили. Автомобіль зі збільшеним простором для голови відтепер буде називатися Hi-Limousine, і тут не потрібно бути фахівцем, щоб зрозуміти принципи позиціонування. Флагман лінійки отримав підправлену зовнішність, багате оснащення і нові 19-дюймові колеса.
Kia Carnival Hi-Limousine підняв дах і статус фото №2
Класичні шторки за прозорими стеклами народжують асоціації з дорогими седанами начебто моделі Toyota Century. В Азії такі прийоми - показник особливого статусу. З новеньким Карнівале все саме так. Усередині виробник обіцяє неповторну атмосферу комфорту за рахунок просунутого освітлення. Медіасистеми вміє приймати цифровий сигнал HD-DMB, а також має порти HDMI і USB. Модифікація Hi-Limousine може бути семи- або девятіместной, а скоро обіцяють появу і ультралюксового виконання на один лише квартет. Нагадаємо, що інші версії корейського автомобіля можуть взяти на борт до одинадцяти пасажирів.
Kia Carnival Hi-Limousine підняв дах і статус фото №3
Поки машину можна замовити тільки з атмосферником V6 3.5 GDI (294 к.с., 355 Н • м). Доповнити гаму двигунів Smartstream дизелем 2.2 (202 к.с., 440 Н • м) обіцяють трохи пізніше. На домашньому ринку девятіместная новинка доступна від 60,66 млн вон, автомобіль з сімома кріслами обійдеться мінімум в 62,71 млн вон. Нагадаємо, що стандартний Carnival можна придбати значно дешевше - ціни на нього коливаються від 31,6 до 43,5 млн вон.