Overfinch Heritage побудує для США рестомод Defender | BOSS AUTO
укр||

Overfinch Heritage побудує для США рестомод Defender

Overfinch Heritage побудує для США рестомод Defender фото №1
Британське ательє Overfinch давно займається Ленд Ровер і Рейндж Ровер, причому в програмі є як доробка зовнішності і інтер`єру, так і форсировка мотора. А тепер компанія створила відділення Overfinch Heritage. Воно займеться рестомодамі на базі класичних позашляховиків. І першим проектом виявиться особлива серія рамних дефендер, яку створять спеціально для США. Замовити можна буде модель 90 з жорстким або м`яким верхом, а також дліннобазний 110-й. Однак у 2021 році відділення збере всього 12 таких машин. Справжній ексклюзив.
Overfinch Heritage побудує для США рестомод Defender фото №2
У список доробок входять крейтовий мотор GM LT1 V8 6.2 (віддача не названа), восьмиступінчастою "автомат" GM 8L90, посилені система охолодження, раздатка, диференціали, приводні вали і гальма (шестипоршневі супорти спереду, чотирипоршневі ззаду). У комплект включені вихлопна система з нержавіючої сталі від самої Overfinch і паливний бак Overfinch також з нержавіючої сталі.
Overfinch Heritage побудує для США рестомод Defender фото №3
Плюс до всього цим рестомодам покладена підвіска з адаптацією до швидкого руху по трасі (нові пружини, амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості). А вінчають набір 18-дюймові колісні диски Overfinch Apollo з шинами BF Goodrich (включаючи запаску). Перші зразки надійдуть до замовників вже в квітні. Вони будуть побудовані на основі спеціально відібраних старих дефендер. Теоретично клієнт може замовити і перекроювання наявного у нього примірника, якщо він відповідає вимогам Overfinch.