Audi SQ2 поміняв вигляд і поліпшив оснащення | BOSS AUTO
укр||

Audi SQ2 поміняв вигляд і поліпшив оснащення

Audi SQ2 поміняв вигляд і поліпшив оснащення фото №1
Слідом за звичайним кросовером Audi Q2 оновився і його «заряджений» варіант Audi SQ2. Решітка радіатора переглянута в дусі рестайлінгу вихідної моделі, тільки малюнок тут свій, оригінальний. Природно, змінилася вся оптика. При цьому в списку опцій з`явилися осліплюють матричні фари Matrix LED (за замовчуванням йдуть «просто» світлодіодні).
Audi SQ2 поміняв вигляд і поліпшив оснащення фото №2
До комплексу Audi connect з модулем LTE і точкою доступу Wi-Fi при оновленні додалися служби екстреного виклику і обслуговування Audi connect emergency call & service, а також система Audi connect Remote & Control з можливістю управління частиною функцій зі смартфона. У набір також входять Audi phone box (бездротова зарядка і виведення сигналу на зовнішню антену) і аудіосистема Bang &  Olufsen. Плюс до списку оснащення включений адаптивний круїз-контроль з можливістю автономного руху в межах своєї смуги.
Audi SQ2 поміняв вигляд і поліпшив оснащення фото №3
У машини з`явилося кілька нових варіацій забарвлення і колірних акцентів. Спочатку передні бічні повітрозабірники будуть пофарбовані в Selenite Silver, збоку, на спойлері і задній стійці передбачені сріблясті вставки, а корпуси дзеркал оформлені під алюміній. За доплату кольорові акценти (від корпусів дзеркал до повітрязабірників) змінюються на Manhattan Gray або глянцево-чорний. Аналогічно в інтер`єрі базова (для SQ2) темна обробка з тканини і шкіри може бути замінена на Наппо або на комбінацію шкіри і мікрофібри Dinamica. У Німеччині модель оцінена в 45 700 євро. Поставки замовникам стартують на початку 2021 року.