Компанія Mercedes-Benz деталізований електричний план | BOSS AUTO
укр||

Компанія Mercedes-Benz деталізований електричний план

Компанія Mercedes-Benz деталізований електричний план фото №1
Генеральний директор компаній Daimler і Mercedes-Benz Ола Калленіус представив великий план по електрифікації Мерседеса як частина загальної бізнес-стратегії. Оголошено, що бренд Mercedes-Benz «буде повністю електричним в кінці десятиліття, якщо дозволять ринкові умови». Для цього вже в 2025 році марка представить три нові чисто електричні архітектури - MB.EA, AMG.EA і VAN.EA, для всіх легкових моделей, перспективних машин AMG і венів відповідно. І з 2025 року всі новостворювані платформи будуть тільки електричними.
Компанія Mercedes-Benz деталізований електричний план фото №2
Компанія проектує прототип електрокара майбутнього, Vision EQXX, який при нормальній швидкості русі по шосе буде проходити на одній зарядці більше 1000 км, виходячи з параметра 9,66 км на одному кіловат-годину енергії або більше. У розробці бере участь відділення F1 High Performance Powertrain. Світова прем`єра електрокара відбудеться в 2022 році, а випробувані на ньому технічні рішення будуть впроваджені в нових електричних платформах. Уже в 2022 році Mercedes-Benz буде пропонувати електрокари в усіх ринкових сегментах. Інвестиції в акумуляторні моделі з 2022 з 2030 рік складуть понад 40 млрд євро. Сервіс Mercedes me Charge розширить технологію Plug
Компанія Mercedes-Benz деталізований електричний план фото №3
Заради мети отримувати батареї не менше ніж на 200 ГВт • год / рік компанія побудує вісім нових акумуляторних заводів (разом з фірмами-партнерами) на додаток до тих дев`яти, що заплановані раніше. Самі батареї нового покоління будуть набиратися з стандартизованих компонентів і підходити до 90% легковиків і вантажівок марки. Тільки для 10% будуть потрібні нестандартні блоки. Паралельно прискорюється переозброєння виробництв під масовий випуск «електричок». Уже в 2022 році Mercedes-Benz буде випускати вісім електромобілів на семи майданчиках, на трьох континентах. І в тому ж році всі заводи Мерседеса з випуску батарей і автомобілів перейдуть на виробництво з нульовим викидом вуглецю.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.