Дводверний BMW другої серії дебютує через три дня | BOSS AUTO
укр||

Дводверний BMW другої серії дебютує через три дня

Дводверний BMW другої серії дебютує через три дня фото №1
Компанія BMW намітила прем`єру купе другої серії другого покоління на восьме липня: машину представлять в перший день Фестивалю швидкості в Гудвуді. Тим часом в мережі спливло зображення «двушки» на дорозі. Якщо це не комп`ютерна графіка, то знімок підтверджує достовірність раніше миготіли шпигунської зйомки. Як і в минулому поколінні, тут очікується кілька модифікацій з турбомоторами 1.5, 2.0 і 3.0. Зокрема, сам виробник підтвердив версію M240i xDrive з рядною турбошестёркой на 374 «конячки». А в топовом купе M2 віддача мотора повинна перевищити 400 сил. За прикладом старшої «ем-четвертої» така «двушка» проміняє семиступінчастий "робот» на восьмиступінчастою "автомат" (повинна залишитися в гамі і версія з «механікою»).
Дводверний BMW другої серії дебютує через три дня фото №2
Тим часом тестовий зразок кросовера BMW X8 M підтвердив здогад, що така модель буде гібридом з зарядкою від мережі. У всякому разі в модифікації Competition. За неофіційними даними, базовий варіант X8 M отримає наддувниє «вісімку» (швидше за все, 4.4) з віддачею 625 л.с., а в X8 M Competition на додаток до ДВС на моделі встановлять 200-сильний електродвигун. Комбінована віддача установки досягне 750 сил. Втім, ще до виходу X8 M у 2022 році ми повинні побачити просто X8, в моторній гамі якого очікуються шести- і восьмициліндрові варіації, в тому числі з зарядкою від мережі.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.