Лондонський кеб перетворився в електричні фургон | BOSS AUTO
укр||

Лондонський кеб перетворився в електричні фургон

Лондонський кеб перетворився в електричні фургон фото №1
Лондонська електротранспорт компанія (London Electric Vehicle Company, LEVC) довела до конвеєра свій новий електрофургон з індексом VN5. Випуском «зеленої» новинки займається завод в Ансті, Ковентрі, який вже випускає електричний лондонський кеб LEVC TX. Новинка дозволить британський компанії нарешті вийти за межі сфери місцевого таксі: британці збираються заявити про себе на європейських ринках. Подробиці про новий електрокар містяться вже в його назві LEVC VN5, де означає «фургон», а цифра п`ять вказує на доступне вантажний простір - 5,5 кубічних метра.
Лондонський кеб перетворився в електричні фургон фото №2
Зовні LEVC VN5 повторює TX з тією різницею, що замість комфортного пасажирського салону тут обладнаний місткий вантажний відсік. У LEVC TX новий електромобіль також запозичив полегшену алюмінієву конструкцію і електричну трансмісію eCity, що гарантує підріс запас ходу. На новинку у британців великі плани: прогнозується, що електрофургону буде належати близько 70 відсотків від усієї виробленої продукції. Оформити замовлення на електрофургон можна вже зараз. До клієнтів ж перші автомобілі потраплять до кінця 2020-го.
Лондонський кеб перетворився в електричні фургон фото №3
При цьому вже в цьому році в LEVC збираються відкрити в Європі понад 30 точок, які займуться продажем і обслуговуванням електрокарів.
На батьківщині автовиробника таких центрів 50. Навесні 2021-го британці обіцяють представити леворульную модифікацію.

Раніше стала відома дата дебюту електричного фургона Ford Transit. В американській компанії заявляють, що проект є для Ford одним з ключових і допоможе дещо змінити ринок вантажних перевезень.