Хетчбек Citroen C3 переродився для країн, що розвиваються | BOSS AUTO
укр||

Хетчбек Citroen C3 переродився для країн, що розвиваються

Хетчбек Citroen C3 переродився для країн, що розвиваються фото №1
Марка Citroen в 2017 році вирішила повернутися в Індію і весною 2019-го перезапустити там з паркетником C5 Aircross, пообіцявши бюджетну лінійку. Тепер французи призначили на початок 2022 старт другої моделі - крос-хетча C3, який сильно відрізняється від європейського. Пятидверка з грудня буде випускатися на заводі в Тіруваллур з 90-процентною локалізацією і продаватися не тільки в Індії, але і на інших ринках, що розвиваються, таких як Південна Америка.
Хетчбек Citroen C3 переродився для країн, що розвиваються фото №2
Технічні характеристики поки не оприлюднені. У Франції Citroen C3 оснащується трициліндровим бензиновим мотором 1.2 PureTech в атмосферному виконанні «на ручці» (83 к.с., 118 Н • м) і турбоверсии (110 к.с., 205 Н • м) з «механікою» і «автоматом »EAT6. Ще є дизель 1.5 BlueHDi (100 к.с., 250 Н • м) при ручній коробці, якого в Індії не буде точно. «Європеєць» вимагає 14 490-21 600 євро, а від бюджетного «це-третього» очікується стартова ціна на рівні конкурента Nissan Magnite, тобто від 559 000 рупій.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.