Ретрокар Wells Vertige поєднав атмосферник з «механікою» | BOSS AUTO
укр||

Ретрокар Wells Vertige поєднав атмосферник з «механікою»

Ретрокар Wells Vertige поєднав атмосферник з «механікою» фото №1
Британський стартап Wells підприємця Робіна Уеллса представив на Фестивалі швидкості в Гудвуді середньомоторне двомісне купе в стилі ретро, ​​назване Vertige (по-французьки означає «запаморочення»). Дуже легкий і компактний автомобіль, за словами творця, пропонує «нефільтроване водіння». Фордовський атмосферник 2.0 (211 к.с., 210 Н • м) і шестиступінчаста "механіка" при задньому приводі обіцяють розгін до 60 миль / год за 4,8 с і максималку в 225 км / ч.
Ретрокар Wells Vertige поєднав атмосферник з «механікою» фото №2
Інші цікаві числа: жорсткість кузова на кручення сягає 47 000 Н • м / град. Автомобіль використовує спеціально розроблені легкосплавні колісні диски від Speedline з шинами Michelin Pilot Sport 4 розмірності 205/45 R17. Ззаду є скромний багажник на 206 л. Поставки перших Vertige замовникам намічені на весну 2022 року.
Ретрокар Wells Vertige поєднав атмосферник з «механікою» фото №3
Перші сім екземплярів, призначені для сім`ї та друзів, збере партнер Уеллса - компанія Hall Engineering. Її власник і глава, інженер Робін Холл, очолив розробку моделі. Тим часом компанія Wells будує власний завод в Бішопс-Ітчінгтоне (графство Уорікшир), розраховуючи на випуск 25 купе в рік. Вартість Vertige становить 40 000-45 000 фунтів (4,1-4,61 млн рублів). Конкурентами можна вважати молодші модифікації Кайману і Alpine A110. Нещодавно показаний Lotus Emira для прямого порівняння важкуватий.

Доставляємо авто Із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі Із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а такоже купити авто з США в будь якому городе України.