Новий суперкар Lamborghini Countach 2022 вперше зняли на дорогах | BOSS AUTO
укр||

Новий суперкар Lamborghini Countach 2022 вперше зняли на дорогах

Новий суперкар Lamborghini Countach 2022 вперше зняли на дорогах фото №1
В Італії вперше після презентації на дороги виїхав новий Lamborghini Countach LPI800-4. Лімітований суперкар проїхався автострадою у супроводі знаменитих предків - пари Lamborghini Countach першого покоління. Про це повідомляє офіційний сайт італійського бренду.
Новий суперкар Lamborghini Countach 2022 вперше зняли на дорогах фото №2
Виїзд приурочили до початку виробництва Lamborghini Countach LPI 800-4. Суперкар вартістю 2 мільйони євро випустять лімітованою серією з 112 машин. Це число обрано не випадково, адже заводське позначення першого Countach – LP 112. До речі, всі авто вже давно розкуплені. Новий Lamborghini Countach LPI800-4 створили до 50-річчя оригінальної моделі. Дизайн купе виконаний у дусі предка, але при цьому вся технічна начинка – сучасна.
Новий суперкар Lamborghini Countach 2022 вперше зняли на дорогах фото №3
Справа в тому, що в основі автомобіля лежить суперкар Lamborghini Aventador, а ось силову установку запозичили у гібридного Lamborghini Sian. Атмосферний 6,5-літровий V12 потужністю 780 л. с. працює в парі із 34-сильним електромотором. Сумарна віддача гібридної установки – 814 л. с. Lamborghini Countach 2022 здатний розігнатися до 100 км/год за 2,8 секунди і до 200 км/год за 8,6 секунди, а його максимальна швидкість - 355 км/год. 

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.