Купе BMW M240i приклад обмундирування M Performance | BOSS AUTO
укр||

Купе BMW M240i приклад обмундирування M Performance

Купе BMW M240i приклад обмундирування M Performance фото №1
Конвеєр, на якому збиралася двухдверка BMW M2 першого покоління, зупинився ще в кінці минулого року, а наступника доведеться чекати, за чутками, ще як мінімум рік. Скрасити очікування допоможе купе другого покоління M240i. Воно надійде в продаж з січня 2022. Тим більше вже зараз можна придивитися до офіційного комплекту доопрацювань M Performance. Поки в нього входять додаткове оперення, комплекти коліс, фурнітура інтер`єру і спортивні крісла. Ще на кузов можна нанести декоративні чорні смуги.
Купе BMW M240i приклад обмундирування M Performance фото №2
Комплект доповнений такими дрібницями, як спеціальний чохол для ключа, особлива підсвічування зони посадки, «емочное» оформленням шпильок дверних замків і текстильні килимки. Технічних додатків не передбачається. Нагадаємо, що версія M240i розганяється до 100 км / год за 4,3 с, максимальна швидкість становить 250 км / ч. Все це - заслуга рядної турбошестёркі 3.0 (374 - 387 к.с., 500 Н • м) і повного приводу xDrive. Машина «в базі» оснащена компонентами M Sport - підвіскою, гальмами і диференціалом на задній осі. А за доплату автомобіль отримає ще й електроннокеровані амортизатори.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.