Ательє Novitec вивело в світ кросовер Lamborghini Urus Esteto | BOSS AUTO
укр||

Ательє Novitec вивело в світ кросовер Lamborghini Urus Esteto

Ательє Novitec вивело в світ кросовер Lamborghini Urus Esteto фото №1
Здається, ми стали забувати про те, з чого починало бюро Novitec, - вже дуже останнім часом йому полюбився модельний ряд McLaren. А адже коник ательє - італійські машини. Якщо поглянути на портфоліо, виявиться, що найбільше моделей німці змогли охопити у Lamborghini і якраз недавно завершили роботу над кросовером Urus. Машина отримала надбавку Esteto до назви, нові обвіс і колеса, а також чергову порцію кінських сил. Автомобіль і так задовольняється найпотужнішою версією бітурбомотор EA825 (650 к.с., 850 Н • м), але тюнери знайшли спосіб підняти його характеристики до 782 к.с. і тисячі тридцять два Н • м.
Ательє Novitec вивело в світ кросовер Lamborghini Urus Esteto фото №2
Для цього двигуну V8 4.0 необхідний блок управління N-Tronic, а також фірмова випускна система з нержавіючої сталі. У останньої передбачені такі фішки, як з`єднання X-pipe і Y-pipe, а також спортивні каталізатори на сотню осередків і фінальна секція без глушника. Про те, що думають на тему подібного рішення європейські законодавці, не уточнюється, але ми підозрюємо, що оплесків від них чекати не варто. Розгін з місця до 100 км / год займає у кросовера 3,3 секунди, а максимальна швидкість досягає 310 км / ч. Це на 0,3 с і 5 км / год швидше, ніж до втручання НОВІТЕК.
Ательє Novitec вивело в світ кросовер Lamborghini Urus Esteto фото №3
Відзначимо, що в ательє зазвичай продумують відразу кілька рівнів доопрацювання. Можна вибрати варіант випускний магістралі тихіше з керованими заслінками, але тоді характеристики мотора знизяться до 774 сил і 998 ньютон-метрів. Якщо чесно, можна взагалі обійтися одним лише блоком з новими «мізками» - це 747 к.с. і 959 Н • м. Цікаво, що і тут обіцяні ті ж 3,3 до ста, але, правда, немає інформації про максимальну швидкість. Немає даних і про ціноутворення.